Timski duh čini esenciju brojnih sportova. Razmena energije, talenata, entuzijazma i discipline čini timske sportove posebnim. U grupnim sportovima individualni ego mora da spusti koplja pred identitetom tima. Ovo praktično znači da sjajni, talentovani pojedinci ne stavljaju lično dokazivanje na prvo mesto, već uvek kao cilj imaju širi kontekst – uspeh grupe.

Za uspeh u timskom sportu, potrebno je mnogo dobronamernosti, stavljanje opšteg cilja ispred lične dobiti, želje da se kroz zajedništvo oživi magija. Kada tim okuplja pojedince koji dišu kao jedno, pobeda je još veći trijumf. Imajući sve ovo u vidu, nije iznenađujuće što timski sportovi poput fudbala, košarke, ili odbojke okupljaju milione ljubitelja širom planete. Popularnost klubova i sportskih takmičenja pokazuje svu snagu timskog sporta. Kada bodrimo omiljeni klub, bodrimo ideju zajedništva i kolektivnog duha. Tako, timska igra postaje svojevrsna filozofija, formula za probijanjem granica ličnog i nesebičnu borbu za vrednosti koje deli grupa. Bilo da uživate u fudbalu, košarci ili odbojci, ljubav prema omiljenom timu dobro vam je poznata. Ako posedujete bar jedan šal omiljenog tima, šolju sa simbolom kluba ili dres koji samo u posebnim prilikama oblačite, dobro znate koliko je strast prema ‘svom’ klubu velika. Ukoliko na prvo mesto stavljate timske sportove koji okupljaju publiku na tribinama, onda dobro znate koliko je udubnost prilikom gledanja utakmice važna.

Sportske tribine, tribine sa elektromotorom

Sportske tribine su danas opremljene udobnim ložama, stolicama za kvalitetan doživljaj svakog minuta na terenu i pogledom koji iz svakog ugla prenosi magiju. Kada su u pitanju velike i važne utakmice, neophodno je obezbediti uslove za prijem velikog broja gledalaca, tako da svako ima priliku za doživi sportske momente koji se pamte.

Prodaja i ugradnja teleskopskih tribina

Za potrbe velikih sportskih centara i takmičenja najčešće se koriste teleskopske tribine koje mogu da prime značajno veći broj gledalaca u odnosu na ormarske tibine ( više hiljada). Poput ormarskih tribina koje se sklapaju po potrebi, teleskopske tribine pružaju potpunu fleksibilnost u različitim tipovima sportskih hala i objekata. Na ovaj način, povećava se prostor za trening i kondicione pripreme, a tokom utakmica transformišu tribine.

U odnosu na ormarske tribine, teleskopske tribine osim što primaju veći broj gledalaca, iste mogu da prime iz partera, ali i sa gornje strane ukoliko je u sportskoj sali omogućen takav prilaz. Prilaz gornjoj strani teleskopske tribine se najčešće omogućuje preko postojeće fiksne/betonske tribine. Na teleskoskim tribinama se postavljaju plastične stolice.

Teleskopske tribine zbog svoje veličine i težine se uglavnom vezuju i šrafe za zid, ili za betonsku tribinu koja je iznad terena. Teleskopske tribine se mogu otvarati ručno ili daljinskim putem pomoću elektro motora. Ovaj tip tribina popularan je pod nazivom tribine sa elektromotorom.

Zadnjih desetak godina moguće je da celokupne tribine koje su veoma teške da se putem elktromotora daljinskim putem izmeste iz sale u spravarnicu ili na neku drugu lokaciju.

Ukoliko želite da okupite veliki broj zaljubljenika u grupne sportove i da im omogućite istinsko uživanje u svakom minutu utakmice na tribinama, kontaktirajte Musculus tim za više informacija!

Pogledajte i ostalu ponudu rekvizita i opreme za dvoranske sportove.