Drugi o nama

Firma Musculus iz Beograda postavila novu ogradu na bihaćkom hipodromu

 

Beogradska firma Musculus više od 30 godina je u svijetu sporta. Opremaju sportske objekte od parketa, preko koševa do tribina. Osim sportskih hala postavljaju i dječija igrališta, opremu za bazene švedske firme Malmsten, teretane italijanskog proizvođaća PANATTA, kao i izvođenje radova na hipodromima.

U Bosni i Hercegovini su prisutni kao firma koja prodaje i postavlja sportski parket, opremu za sportske dvorane i teretane.

– Ovog ljeta smo imali jedinstven projekat u Bosni i Hercegovini. Riječ je o renoviranju hipodroma Bakšaiške bare kod Bihaća. Postavljena je nova ograda koja ima za cilj da sačuva konje i jahače od povrede, kao i barijere za padok i gledaoce – rekli su eKapiji iz firme Musculus.

Ovo im nije bio prvi projekat gdje su „izašli iz oblasti sportskih hala“. Već su radili na projektima beogradskog i šabačkog hipodroma.

Takođe, osim sportskih terena na otvorenom, postavljali su i dječija igrališta. Kao takav najpoznatiji projekat dječijih igrališta je u okviru stambeno-komercijalnog kompleksa Beograd na vodi.

Originalni članak: me.ekapija.com

^
fb fb