Prvi odlazak na utakmicu i gledanje omiljenog tima sa tribine se pamti ceo život. Kada roditelji najzad odluče da smo spremni za svoje prvo iskustvo sportske magije, počinje potpuno nova faza u životu svih budućih sportskih ljubitelja. Posle dugog maštanja o stadionu, punoj košarkaškoj tribini, ili navijanju sa “pravim navijačima”, naš san postaje realnost. Karte koje ćemo dugo čuvati u “onoj kutiji” ili novčaniku su spremne. Šal sa bojama omiljenog tima ili dres koji su dugo čekali svoju premijeru najzad će dobiti svoju pravu svrhu. Krećemo sa tatom, dekom ili kolektivno, porodično. A tamo…Huk tribine koji uživo još bolje zvuči, hiljade ljubitelja sporta koji sa uzbuđenjem čekaju utakmicu, sportske stolice za tribine koje čekaju nas. Smeštamo se na svoje mesto i upijamo magiju gužve, smeha, druženja i iščekivanja koje najavljuje nešto posebno. Dok do nas stiže čovek sa punom korpom ‘zanimacija za zube’ i dok biramo između semenki, kikirikija ili čokoladice, čuje se dugo čekani zvižduk sudije – naš tim je na terenu. Pune stolice, pesma i poneka psovka kod propuštenih prilika čine svaki trenutak posebnim. A kada naš tim povede ili iskoristi priliku i iznenadi ‘protivnika’ stolice postaju prazne – slavimo grleći se, na nogama, uz ritmično skakanje ili skandiranje dok ne izgubimo glas…Godinama kasnije, pamtimo sportske stolice za stadione na kojima smo doživeli svoje prvo, ‘pravo’ sportsko uživanje.

Kasnije, tokom tinejdžerskih godina i studiranja, sportske stolice za tribine postaju naša baza. Cela naša ekipa sa fakulteta ili iz kraja uživa u mirnom gledanju utakmica, a kada se atmosfera usija, stolice se napuštaju i mirno gledanje zamenjuje navijanje ‘s nogu’. Utakmice postaju više od igre – na njima se družimo i pravimo uspomene koje se prepričavaju. Svi imamo neku priču koja postaje anegdota koje se setimo u trenucima okupljanja. Dešava se i da nam sportske stolice za tribine u život uvedu i neke nove ljude sa kojima kasnije postajemo prijatelji. Ali ono što gledanje utakmica sa tribine čini posebnim su priče koje čujemo sa stolica oko nas. Od sportskih ‘stručnjaka’, filozofa, šaljivdžija do preduzetnika i životnih gurua, tribina okuplja sve. Neki ohrabruju igrače, drugi dele savete, neki besne i psuju, treći se šale i šire pozitivnu energiju, a svi dele ljubav za omiljeni tim. Zato su trenuci kada sednemo na naše stolice i kad ih napustimo na kraju utakmice, posebno važni. Između ovih trenutaka su smešteni naši doživljaji, fantastični sportski potezi, euforija publike, entuzijazam trenera i fokus igrača na krajnji rezultat.

Kasnije, kako starimo, u penzionerskim danima, stolice su posebno važne. One nam donose komfor, dobar pogled na trener i udobnost gledanja utakmica uz uživanje.

Prodaja i ugradnja sportskih stolica za tribine

Musculus u svojoj ponudi ima sportske stolice za tribine, plastične stolice za halu i stolice za sve ostale vidove terena i hala. Vrhunski materijali, udobnost, moderan dizajn, širok raspon cena čine našu ponudu pogodnom za košarkaške klubove, fudbalske timove, škole, sportske hale i objekte rekreativnog karaktera koji povremeno organizuju sportska takmičenja i turnire.

Ako ste spremni da transformišete svoju halu, klub ili školu, javite nam se, a naš tim će pronaći pravu ponudu za vas. Hajde da stvaramo sportske uspomene zajedno – stolice su spremne za nove navijače!